STEPPENGRAS

Dit menu bestaat uit 3 of 4 delen:

1. vlees

2. saus

3. frietjes

4. eventueel een spiegelei 

 

Personen: 2

Tijd: 1 uur

BENODIGDHEDEN:

- 2 stukken vlees in dit geval Praagse snitzel

- saus; zie zigeunersaus

- Sprietjes van frietjes

 

VOORBEREIDING:

Zie zigeunersaus.

Frietjes: snij de aardappelen eerst in plakken van 5 mm en       

                dan in reepjes van 5 mm.

                Goed afspoelen en afdrogen.

BEREIDING:

- frietjes enkele minuten voorbakken op 150°C en op keukenpapier laten drogen.

- maak de zigeunersaus.

- bak het vlees.

- bak de frietjes op 180°C

- leg het vlees op voorverwarmd bord.

- doe er de saus over heen.

- doe er de frietjes over heen.

- bak het spiegelei en doe over de frietjes