Kip kerrie madras
Aantal personen: 2
Tijd: 30 min
Benodigdheden:
- Mix voor Kip Kerrie Madras (Conimex)
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 3 bosuitjes
- 300 gr kipfilet
- 350 gr rijst (kan ook met mie of Orzo)
- wokolie (Conimex)
Voorbereiding:
- snijd de kip in reepjes
- snijd paprika en bosuitjes in stukjes
Bereiding:
1. marineer de kipreepjes ca. 15 min. in 3 eetlepels wokolie gemengd met de marinademix.
2. Kook de rijst, mie of orzo volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3. Roerbak de kipfilet in 2 eetlepels wokolie goudbruin.
4. Voeg de paprika en de bosuitjes toe en roerbak deze 3 min. mee.
5. Voeg de sausmix en 300 ml water toe.
6. Breng dit al roerend aan de kook en laat het 1 min. doorkoken.
