Kip kerrie madras

Aantal personen: 2

Tijd: 30 min

 

Benodigdheden:

- Mix voor Kip Kerrie Madras (Conimex)

- 1 rode paprika

- 1 gele paprika

- 3 bosuitjes

- 300 gr kipfilet   

- 350 gr rijst (kan ook met mie of Orzo)

- wokolie (Conimex)

Voorbereiding:

- snijd de kip in reepjes

- snijd paprika en bosuitjes in stukjes

 

Bereiding:

1. marineer de kipreepjes ca. 15 min. in 3 eetlepels wokolie gemengd met de marinademix.

2. Kook de rijst, mie of orzo volgens de bereidingswijze op de verpakking.

3. Roerbak de kipfilet in 2 eetlepels wokolie goudbruin.

4. Voeg de paprika en de bosuitjes toe en roerbak deze 3 min. mee.

5. Voeg de sausmix en 300 ml water toe.

6. Breng dit al roerend aan de kook en laat het 1 min. doorkoken.