HOKKIEN NOEDELS
Personen: 2 - 3
Duur:
Benodigdheden:
- pakket Singapoorse Hokkien noedels (Knorr)
- 225 gr kippenblokjes
- 400 gr roerbak groenten
- 125 gr champignons
- 1 ui
- olijfolie
Voorbereiding:
- laat de mihoen in 1 liter koud water wellen
Giet af en laat uitlekken.
- marineer de kippenblokjes in 2 eetlepels olie en de specerijen mix ca 10 min
- snijd de champignons in vieren en snijd de ui grof
Bereiding:
- verhit een wok en roerbak de kip goudbruin in de olie
- voeg de champignons en ui toe en bak 2 min mee
- voeg roerbakgroeten toe en bak 5 min mee.
- voeg de kruidenmix en 50 ml water toe
- roerbak het geheel nog 2 min.
- kook de mie 3 min. Maak de mie los met een vork en giet af.
- Voeg de mie, mihoen en kippenmengsel bij elkaar.
- roer goed door en verwarm het gerecht 2 min.