HOKKIEN NOEDELS

Personen: 2 - 3

Duur:

Benodigdheden:

- pakket Singapoorse Hokkien noedels (Knorr)

- 225 gr kippenblokjes

- 400 gr roerbak groenten

- 125 gr champignons

- 1 ui

- olijfolie

 

Voorbereiding:

- laat de mihoen in 1 liter koud water wellen

   Giet af en laat uitlekken.

- marineer de kippenblokjes in 2 eetlepels olie en de specerijen mix ca 10 min

- snijd de champignons in vieren en snijd de ui grof

Bereiding:

- verhit een wok en roerbak de kip goudbruin in de olie

- voeg de champignons en ui toe en bak 2 min mee

- voeg roerbakgroeten toe en bak 5 min mee.

- voeg de kruidenmix  en 50 ml water toe 

- roerbak het geheel nog 2 min.

- kook de mie 3 min. Maak de mie los met een vork en giet af.

- Voeg de mie, mihoen en kippenmengsel bij elkaar.

- roer goed door en verwarm  het gerecht 2 min.