Pikante Indische kip
Een heerlijk gerechtje dat eigenlijk samen gaat met Hot Patatos
Personen: 3 à 4
Tijd: 40 min
BENODIGDHEDEN
- 2 à 3 kipfilets
- 2 el olijfolie
- 1 grote ui
- 2 geperste lookteentjes
- 1 el garam masala
- 1 el geplette koriander bolletjes
- 1 grote tas kippenbouillon
BEREIDING
- snij de kipfilet in reepjes
- plet de koriander bolletjes
- snijdt de ui in grove blokjes
- maak de kippenbouillon klaar
- doe de olijfolie in de wok
- voeg er de ui en knoflook toe
- laat even aanstoven en voeg garam masala en koriander toe
- goed mengen en ongeveer 1 min. laten opwarmen
- voeg de kippenblokjes toe en roerbak tot al de blokjes wit zijn aan de buitenkant
- voeg nu de kippenbouillon toe
- laat sudderen en roer regelmatig tot bijna alle vocht is uitgekookt.
Ui en look aanstoven
Kruiden toevoegen en even roerbakken
Kip toevoegen en roerbakken tot blokjes wit zijn
Kippenbouillon toevoegen
Zachtjes laten sudderen en regelmatig omroeren