Bami Goreng

 

Personen: 2 à 3

Tijd: 30 min.

BENODIGDHEDEN:

250 gr Wok mie

400 gr Varkensvlees of kip of tofu

500 gr wokgroenten (i.p.v. hiervan gebruikte ik de optionele     

              groenten, zie beneden)

1 pakje  Bami Goreng kruidenpasta

50 ml Water

Optioneel: - paddestoelenmix

                      - kastanje champignons

                      - sojascheuten

 

BEREIDING:

Kook de wok mie volgens verpakking (normaal 1 bol per persoon)

Snij het vlees in blokjes.

Snij champignons en scheur de oesterzwammen in stukken.

Bak het vlees of tofu in een wokpan en bewaar daarna in een kom.

Bak de groenten beetgaar.

Voeg het vlees toe.

Voeg de kruidenpasta toe samen met 50 ml water.

Roer goed om gedurende 2-tal minuten.

Voeg de uitgelekte mie toe.

Roer ongeveer 5 min op een laag vuur.

Dien op. 

 

            Koken van de mie.