Bami Goreng
Personen: 2 à 3
Tijd: 30 min.
BENODIGDHEDEN:
250 gr Wok mie
400 gr Varkensvlees of kip of tofu
500 gr wokgroenten (i.p.v. hiervan gebruikte ik de optionele
groenten, zie beneden)
1 pakje Bami Goreng kruidenpasta
50 ml Water
Optioneel: - paddestoelenmix
- kastanje champignons
- sojascheuten
BEREIDING:
Kook de wok mie volgens verpakking (normaal 1 bol per persoon)
Snij het vlees in blokjes.
Snij champignons en scheur de oesterzwammen in stukken.
Bak het vlees of tofu in een wokpan en bewaar daarna in een kom.
Bak de groenten beetgaar.
Voeg het vlees toe.
Voeg de kruidenpasta toe samen met 50 ml water.
Roer goed om gedurende 2-tal minuten.
Voeg de uitgelekte mie toe.
Roer ongeveer 5 min op een laag vuur.
Dien op.
Koken van de mie.